Selamat Datang Ke Dunia Velocity Sleep Mate

Di Mana Ada Tilam, Di Situ Ada Bio Velocity Sleep Mate
Nampak BIASA Tapi Hasilnya SANGAT LUAR BIASA

ANDA ADA MASALAH MACAM NI???

  • Sukar tidur malam/insomnia?
  • Sering terjaga waktu malam atau kurang tidur?
  • Tidur berdengkur?
  • Sukar bangun pagi dan badan terasa sangat lemah serta letih?
  • Pengguna tegar peralatan elektrik seperti Smartphone?
  • Terdedah kepada radiasi terutama sekali semua orang pakai Smartphone?
  • Tiada masa untuk bersenam?
  • Mengalami sakit sendi, sakit lutut atau athritis?
  • Terlalu penat bekerja dan stress dengan bebanan kerja harian?
  • Tekanan perasaan atau sakit jiwa?
  • Pesakit kanser, jantung, stroke, lumpuh akibat kemalangan atau sakit otot?
  • Ada senggugut, migrain, sakit kepala yang berterusan?
  • Asma atau lain-lain masalah kesihatan?
Confirm anda mesti tertanya-tanya, apa istimewa sangat dengan BVSM ni kan???
Sebelum tuuuu…. JOM semak dulu kat sini....

Semua orang :-
  • Tidur…  SETUJU???
  • Stress dengan overload rutin harian… SETUJU???
  • Perlukan rehat & tidur yang berkualiti… SETUJU???
  • Mengalami masalah kesihatan dari yang sakit ringan hinggalah yang mempunyai penyakit kritikal… SETUJU???
  • Asal nak bangun pagi jerrr… terasa diri lemah, tak bermaya & takde semangat nak ke tempat kerja atau tempat belajar… SETUJU???
  • Berhadapan dengan penggunaan peralatan elektronik dalam kehidupan harian walau di mana sahaja kita berada… SETUJU???

Kebanyakan orang: -
  • Ada masalah tidur seperti gangguan/sukar nak tidur atau orang putih cakap INSOMNIA… SETUJU???
  • Tidak suka makan ubat bila sakit…hah yang ni paling ramai... SETUJU???
  • Berhadapan dengan gangguan emosi… bahasa mudah EMOSI tak stabil (mudah marah, sensitif, murung, tertekan)… SETUJU???
  • Beraura NEGATIF… terlalu negatif minded… SETUJU???
  • Datang tempat kerja/tempat belajar dengan wajah kusam, monyok & tak bersemangat…especially, after weekend!!!…. SETUJU???
  • Mengalami masalah gangguan saraf (strok, S.L.E, sakit urat, sendi & otot)… SETUJU???

Itulah sebenarnya di antara beberapa “PENYAKIT” yang kita semua tak perasan atau memang buat bodoh, buat DERKKKK!!! Tak amik kisah… Coz bila sakit jer, takpe…klinik/hospital kan ada!!! This will be really pain a lot dear… kalau kita tak take care kesihatan dari awal dan akan menjejaskan tugasan harian kita…nampak jer SIMPLE but it WORSE when it HAPPEN !!! DAH SEMAK??? Teruskan scroolllllllll doooowwwnnnnnnn !!!!

TAHUKAN ANDA???

Seorang yang KAYA mungkin boleh beli rumah yang besar, kereta mewah dan barang-barang yang mahal tetapi mereka TIDAK BOLEH BELI KESIHATAN.  Untuk kekal sihat, kita perlu menjaga permakanan yang seimbang, gaya hidup yang sihat dan cara kerja yang efektif.

SANGGUP GADAI HARTA BENDA UNTUK RAWAT PENYAKIT???

Antara penyakit yang disebabkan gaya hidup yang tidak sihat ialah kencing manis, tekanan darah tinggi, penyakit jantung, angin ahmar, gout, obesiti, sakit sendi dll.  Jika kita amalkan gaya hidup dan permakanan yang sihat sudah pasti masalah ini boleh dielakkan. Tetapi, persoalannya, sanggupkah ANDA mengawal nafsu anda daripada makan makanan yang sedap di mulut tetapi hakikatnya pahit di dalam tubuh badan kita???

Apakah yang menjadi punca meningkatnya pelbagai jenis penyakit kronik? Lihat gambar di sebelah. Mahukah anda jadi sebegitu? Penyakit buah pinggang, jantung, kencing manis dan kanser antara penyakit merbahaya yang paling banyak dihidapi bukan sahaja di Malaysia, malah seluruh dunia. Semakin moden dan maju teknologi, semakin merbahaya penyakit yang muncul.

Insomnia Dan Kesan Penggunaan Pil Tidur

Insomnia atau sukar tidur adalah masalah yang biasa terjadi. Insomnia dikira kronik jika ia berlaku 3 malam atau lebih dalam seminggu selama sekurang-kurangnya 3 bulan. Kemungkinan seseorang yang mengalami insomnia akan memikirkan untuk mengambil pil tidur walaupun ia bukanlah jalan penyelesaian yang terbaik untuk merawat insomnia kerana mempunyai kesan buruk kepada kesihatan.

Pil tidur mudah didapati dan mungkin digunakan secara berlebihan. Jika di Amerika pil tidur adalah di antara ubat yang paling kerap diberikan doktor kepada pesakit tanpa mencuba alternatif rawatan lain. Mungkn juga kerana ramai pesakit yang meminta pil tidur daripada doktor apabila mengalami sukar tidur.

Pil tidur sebenarnya tidak banyak membantu seperti yang disangka. Kajian-kajian yang dilakukan sebelum ini menunjukkan pil tidur hanya membantu seseorang itu tidur hanya lebih cepat 8 hingga 20 minit sahaja dan hanya memanjangkan tempoh tidur kurang 35 minit sahaja.

Pil tidur ada risiko dan kesan sampingan yang buruk. Jika anda mengambil pil tidur secara berterusan anda akan mula bergantung padanya. Anda akan sentiasa perlukan pil tidur untuk tidur. Jika berhenti, anda akan mengalami insomnia lebih teruk daripada sebelumnya.  Pil tidur tidak boleh dimbil secara berterusan selama beberapa hari untuk mengelakkan masalah ini.

Selain itu kesan buruk pil tidur kepada kesihatan: -
1.   Pening dan mengantuk di siang hari.
2.   Pening dan halusinasi.
3.   Berjalan dalam tidur dan makan dalam tidur.
4.   Kebas tangan dan kaki.
5.   Selera makan berubah.
6.   Sembelit atau cirit-birit.
7.   Hilang keseimbangan badan.
8.   Kekeringan tekak dan mulut.

Ubat yang mempunyai kesan mengantuk yang dibeli melalui kaunter sebagai ubat bantu tidur seperti anti-histamin (Benadryl, Piriton dsb) juga mempunyai kesan sampingan. Dapatkan nasihat doktor sebelum mengambil ubat-ubat tersebut untuk mengelakkan kesan tidak diingini. Kaunseling boleh membantu pesakit insomnia tanpa memerlukan pil tidur.

Kaunseling jangka pendek yang dipanggil Cognitive-Behavioral Therapy (CBT) boleh membantu merawat insomnia tanpa kesan sampingan. Kebanyakan orang akan dapat tidur kembali selepas belajar tabiat tidur yang betul melalui CBT. Sebagai contoh melalui CBT seseorang belajar untuk bangun pagi pada waktu yang sama setiap hari, berhenti menonton tv di atas katil, belajar bagaimana menenangkan fikiran ketika cuba tidur dsb.

Kos kaunseling CBT jauh lebih murah daripada kos pil tidur yang mungkin memakan belanja RM70 hingga RM240 seminggu. Walau bagaimanapun, pil tidur sesuai untuk penggunaan jangka pendek yang biasanya disebabkan tekanan akibat tragedi buruk yang memimpa seperti kematian ahli keluarga, penyakit major atau penceraian. Amalkan tabiat tidur yang betul dahulu sebelum mengambil keputusan untuk mendapatkan rawatan perubatan.

Sumber: http://www.drhasbi.com/2016/03/insomnia-dan-kesan-penggunaan-pil-tidur.html

BUNTU DENGAN PENYAKIT YANG ANDA ALAMI???

Produk ini mungkin membantu menyelesaikan masalah anda!!! 
Nampak BIASA2 jer, tapi hasilnya.... SANGAT2 LUAR BIASA....

 JANGAN BIARKAN MASALAH INI BERLARUTAN.....

Tidur yang NYENYAK adalah petunjuk TERBAIK tahap KUALITI kehidupan.

BIO VELOCITY SLEEP MATE PENYELESAIANNYA !!!

Anda boleh memulihkan keseimbangan dan kesihatan anda secara mudah dengan kuasa penyembuhan Bio Velocity Sleep Mate (BVSM). Nampak BIASA, tapi hasilnya SANGAT LUAR BIASA.

Pelapik tilam ini khas dibuat untuk memenuhi keperluan individu anda. BVSM menolong memperbetulkan frekuensi yang tidak harmoni, meneutralkan gelombang berbahaya sambil menguatkan gelombang positif yang membentuk aura yang sihat dalam organisma.

Dengan mempengaruhi pengaliran tenaga, kita boleh menyihatkan badan dengan mencapai tahap kesihatan yang sempurna, mengimbangkan dan meningkatkan keseluruhan aktiviti badan dan minda.

Apabila anda bangun daripada tidur, anda berasa lebih cergas dan bertenaga. Dalam penggunaan jangka masa panjang, ia memberi manfaat kepada badan di mana, ia boleh mengekalkan kesihatan kita, meningkatkan sistem imun dan juga memberi hidup yang berkualiti.

Apa yang kita lalui setiap hari? Jom tengok...


Akan tetapi, gaya hidup masa kini memang tak dapat dielakkan. Gaya hidup amat mempengaruhi tidur manusia.

Apakah Medan Tenaga Manusia?

Matahari adalah sumber tenaga yang menggerakkan kesemua kehidupan dalam bumi. Benda hidup adalah makhluk yang bertenaga, atom-atom dan elektron-elektron di dalam badan kita menghasilkan satu aliran medan tenaga di mana ia membekalkan tenaga yang mencukupi untuk sel-sel badan bekerja pada tahap yang optima. Dengan kata lain, tenaga adalah daya hidup dan ia adalah sumber kesihatan dan semangat manusia.

Keseimbangan tenaga adalah berdasarkan kewujudan corak tenaga di dalam dan di sekeliling badan yang membentuk satu matrik yang digunakan oleh badan untuk mengekalkannya dalam keadaan "sihat". Medan tenaga manusia dibentuk untuk mengekalkan kesihatan badan. Sel-sel badan berkomunikasi di antara satu sama lain melalui gelombang (frekuensi) yang unik kepada setiap orang. Semua tisu seperti kulit, hati, tulang dan organ-organ lain mempunyai tenaga dan beresonan ke atas frekuensi tersendiri. Bioresonans bermakna mengedarkan semua frekuensi yang diperlukan untuk rangsangan dan penyelarasan organisma yang muktamad.

Bagaimanapun, pemodenan kini telah membawa kepada kemerosotan medan tenaga manusia secara mendadak. Gaya hidup yang penuh tekanan, penggunaan alat elektronik yang meluas, pencemaran alam, makanan yang tidak seimbang, gaya hidup yang buruk serta toksin-toksin yang dihisap telah membawa ketidakseimbangan frekuensi elektromagnetik atau medan tenaga. Dengan ini, sekatan tenaga dihasilkan justeru mengganggu pengaliran tenaga utama atau daya hidup. Masalah kesihatan kronik mulai timbul dan menjadikan badan sukar untuk menyembuhkan diri.


Aktiviti Harian Menyebabkan Kita Kurang Tidur!!!
Jom Tengok!
Bagaimana Cara Membahagikan Masa Setiap Hari.

Tidur Yang Berkualiti.  Pentingkah???

Manusia telah menghabiskan 1/3 daripada masa mereka dalam tidur; oleh itu, tidur dan rehat yang berkualiti adalah penting untuk kesejahteraan kita. Ia adalah penting untuk kesihatan fizikal dan mental, dan untuk mengoptimakan fungsi-fungsi harian kita.

Apakah itu tidur yang berkualiti? Tidur yang berkualiti bermakna mempunyai jangka masa rehat yang cukup serta mendalam yang membolehkan seseorang sedar selepas membangun dan segar selepas membangun dan segar sepanjang hari.

Apa yang berlaku semasa tidur?

Semasa badan kita rehat, semua sel badan akan diperbaharui dan dibebaskan, kerja-kerja pembaikan ke atas kecederaan dan penyakit-penyakit akan dijalankan; aktiviti-aktiviti otak kita yang mengawal emosi, proses pembuat keputusan dan interaksi sosial dihentikan, membolehkan kita mengekalkan emosi dan fungsi-fungsi sosial yang optima semasa kita membangun.

Tidur juga menguatkan minda dan kesedaran, membolehkan kita berasa bertenaga dan lebih berjaga secara fizikal. Ia juga meningkatkan daya ingatan dan keupayaan belajar; mengurangkan tekanan, rasa kebimbangan dan kerisauan. Tidur yang berkualiti menjaga kesihatan hati kita dan mengurangkan risiko kemurungan.

Anda boleh memulihkan keseimbangan dan kesihatan anda secara mudah dengan kuasa penyembuhan BV Sleep Mate. Pelapik tilam ini khas dibuat untuk memenuhi keperluan individu anda.

BV Sleep Mate menolong membetulkan frekuensi yang tidak harmoni, meneutralkan gelombang berbahaya sambil menguatkan gelombang positif yang membentuk aura yang sihat dalam organisma. Dengan mempengaruhi pengaliran tenaga, kita boleh menyihatkan badan dengan mencapai tahap kesihatan yang sempurna, mengimbangkan dan meningkatkan keseluruhan aktiviti badan dan minda.

Apabila anda bangun daripada tidur, anda berasa lebih cergas dan bertenaga. Dalam penggunaan jangka masa panjang, ia memberi manfaat kepada badan di mana ia boleh mengekalkan kesihatan kita, meningkatkan sistem imun dan juga memberi hidup yang berkualiti. Ujian klinikal menunjukkan bahawa terdapat peningkatan tahap tenaga ke atas subjek yang signifikan selepas menggunakan BV Sleep Mate

Bagaimana BVSM Dihasilkan?

  • Teknologi tinggi MESRA ALAM.
  • Disuntik/disembur Garam Laut Dalam.
  • Didedahkan pada cahaya matahari selama sebulan pada waktu pagi sahaja sebab masa ni ada unsur istimewa pada cahaya matahari untuk kesihatan.
  • Gabungan teknologi dari Kajian selama 20 tahun, hasil kajian saintis Jerman, garam laut dalam dari Korea dan di kilangkan di Malaysia.

KENAPA GARAM???

  • Rawatan garam sudah lama diamalkan di blok Soviet dan Eropah timur dan negeri China. Garam juga mainkan peranan penting dalam perubatan Islam dan gangguan makhluk halus serta penawar racun.
  • Di adun dalam bentuk Bio Velocity dengan kelajuan gelombang yang berupaya menembusi badan manusia, bergetar dan bertindak dengan molekul air dalam badan, ikatan air terputus terbebas tenaga dalam bentuk haba dan menghasilkan oksigen.
  • Bila haba dibebaskan ia melarutkan kolestrol yg tersumbat di salur darah juga larutkan darah beku di arteri jantung dan otak, darah lancar seluruh badan.
  • Bila darah lancar semua masalah kesihatan akan kembali dengan izinNya, hormon seimbang, pembaharuan sel berlaku sebab tu kita boleh jadi semakin sihat dan awet muda.

KENAPA TENAGA MATAHARI DAN GARAM NI DIPROSES PADA BVSM???

  • Sebab masa tidurlah renewal sel berlaku, tetapi hanya dengan tidur yang lena.
  • BVSM membantu untuk dapatkan ‘deep sleep’ tanpa gangguan supaya segala proses penyembuhan berlaku dengan maksima yang mungkin.
  • Otak dapat berehat dari sebarang emosi, interaksi dan membuat keputusan.
  • Tidur yang lena dengan sleepmate akan pulihkan aura, tenaga dan juga jiwa yang tenang.

BVSM mengandungi Bio-Activated Energy membantu memaksimumkan tenaga badan di samping mencapai keseimbangan tenaga.

Tindakbalas Bio Velocity Terhadap Manusia

  • Bio Velocity membantu memperbetulkan frekuensi yang tak harmoni.
  • Meneutralkan gelombang berbahaya.
  • Menguatkan gelombang POSITIF untuk membentuk aura yg sihat.

Bagaimana kesan Bio Velocity Sleep Mate Ini?

Hanya 10 SAAT saja akan terasa TENAGANYA. Malah apabila anda tidur beralaskan Bio Velocity Sleep Mate semalaman, badan anda akan terasa lebih cergas & sangat bertenaga. 

Keistimewaan BVSM Dengan Tenaga Solar

Manfaat Lain BVSM

Manfaat Lain BVSM

Siapakah Yang Perlu Memiliki BVSM Ini???

  1. ANDA yang terdedah dengan radiasi seperti penggunaan telefon bimbit yang terlampau, penguna tegar microwave, pengguna laptop, komputer, pengguna tegar televisyen dan pengguna tegar perkakas elektrik.
  2. Jadual harian yang sibuk sehingga tidak mempunyai masa untuk beriadah & bersenam. 
  3. Anda yang mementingkan kesihatan diri & keluarga.
  4. Golongan tua yang mengidap sakit sendi, sakit lutut & artritis.
  5. Anda yang penat bekerja, stress & tekanan hidup yang kuat.
  6. Anda yang sukar tidur malam & sering terjaga pada waktu malam.
  7. Tidur berdengkur.
  8. Pesakit strok, lumpuh akibat kemalangan & sakit otot dn sebagainya yang berkaitan. Pesakit-pesakit berkaitan SARAF, KEBAS-KEBAS BADAN, pesakit-pesakit yang sedang menjalankan rawatan FISIOTERAPI & kemerosotan kesihatan akibat/selepas PEMBEDAHAN.

Eksperimen BVSM

Ujian klinikal menunjukkan bahawa terdapat peningkatan tahap tenaga ke atas subjek yang signifikan selepas menggunakan BVSM.

Gambar Ujian 1 - Eksperimen ke atas manusia

Eksperimen BVSM

Ujian klinikal menunjukkan bahawa terdapat peningkatan tahap tenaga ke atas subjek yang signifikan selepas menggunakan BVSM.

Gambar Ujian 2 - Eksperimen ke atas air pili

Eksperimen BVSM

Ujian klinikal menunjukkan bahawa terdapat peningkatan tahap tenaga ke atas subjek yang signifikan selepas menggunakan BVSM.

Gambar Ujian 3 - Eksperimen ke atas tumbuhan

10 Sebab Utama Kenapa Anda Perlukan BVSM

  1. Hanya tengok sahaja pada pelapik tilam BVSM selama 10 saat & rasa tenaganya.
  2. Jimat tenaga elektrik sebab untuk charge hanya perlu jemur di bawah cahaya matahari pagi pukul 7-10 pagi untuk RECHARGE semula. 
  3. Just tidur je… sakit-sakit semua hilang dan beransur pulih..Semudah itu…
  4. Senang & Mudah dibawa kemana-mana sebab ianya ringan.
  5. Mengurangkan kesan radiasi dalam badan. Semua orang menggunakan handphone. Handphone antara yang menyumbang radiasi yang tinggi. Oleh itu, BVSM membantu membebaskan radiasi dalam badan.
  6. Kini, semua orang yang menggunakan pelbagai gajet & alat komunikasi seperti komputer, Ipad, tab yang juga mengundang radiasi.
  7. Hilangkan stress, menstabilkan emosi.
  8. Kebanyakan orang susah nak tidur ataupun mengalami masalah insomnia. BVSM sangat membantu.
  9. Masalah tidur berdengkur.
  10. Kebanyakkan orang letih, cepat penat dan kurang mendapat rehat yang berkualiti.
  11. Fenomena sekarang ramai yang mudah mendapat penyakit seperti gout, senggugut, sakit sendi, saraf, darah tinggi, kencing manis, jantung dan asma. BVSM telah terbukti membantu menyelesaikan masalah kesihatan di atas.

Penjagaan BVSM

  • BVSM boleh dicuci setahun sekali.
  • Gunakan bahan pencuci kain yang berorganik untuk mencuci dengan tangan secara lembut dan keringkan di bawah matahari waktu pagi jam 7 pagi - 10 pagi sahaja. Dicadangkan cuci di kawasan yang terkena kotoran sahaja.

Cara Mencuci BVSM

  • Gunakan bahan pencuci kain yang berorganik seperti Premium Beautiful Natural Wash ataupun dengan hanya menyemburkannya dengan Bio Cleanz Multi Purpose Spray.  Mudahkan???
  • Dicadangkan cuci di kawasan yang terkena kotoran sahaja.
  • Cuci dengan tangan secara lembut dan keringkan di bawah matahari waktu pagi jam 7 pagi - 10 pagi sahaja (waktu dhuha) secara tidak langsung.
  • JANGAN cuci guna mesin basuh
  • Kalau tidak kotor jangan cuci.

Berapa Lama Pelapik Tilam BVSM Ini Boleh Bertahan?

Ketahanan BVSM ini boleh bertahan mengikut cara penggunaan masing-masing. 

Mengikut kebiasaan pengguna, mereka menggunakan tiap-tiap hari pelapik tilam ini dan ia boleh bertahan selama 2 tahun tanpa kita perlu untuk recharge.

Anda jangan ingat, selepas 2 tahun penggunaan BVSM ini tenaganya akan hilang terus. Sebenarnya tenaganya masih ada. Cuma ia sudah berkurang.

 Jadi macamana nak cas semula? Caranya mudah saja.

Anda hanya perlu lakukan: -

  • Hanya perlu jemur di bawah cahaya matahari dari pukul 7 hingga 10 pagi sahaja iaitu waktu dhuha.
  •  Jemur selama 2 ke 3 jam (maksimum).
  •  JANGAN jemur di bawah matahari petang (tidak bagus untuk badan).
  • Hanya perlu jemur 2 bulan sekali (jika perlu).

Teknologi kain BVSM mampu menyimpan tenaga cahaya matahari pagi.

Kenapa cahaya matahari? Tidak tenaga elektrik?

Tenaga Elektrik itu sendiri boleh mendatangkan kesan RADIASI jika terlalu dekat dengan kita.  Dan kita sedia maklum cahaya matahari pagi (waktu dhuha) paling elok untuk kesihatan.  Tenaga cahaya matahari yang tersimpan akan dipancarkan kembali kepada tubuh badan kita semasa kita tidur.

Saiz & Cara Pemasangan BVSM


  • Pelapik tilam BVSM bersaiz QUEEN.  Namun begitu, jarak kesan BVSM boleh menjangkaui sehingga jarak 3 kaki.
  • Bukakan dan letakkan pelapik tilam BVSM di atas tilam. Letakkan empat tali elestik ini di setiap sudut tilam.

Ciri-Ciri Pelapik Tilam BVSM

  • Ringan dan bersaiz Queen.
  • Tidak menggunakan charge/bateri/plug elektrik.
  • Boleh dibuat selimut, alas cadar atau dilipat kecil menjadi bantal dan mudah dibawa ke mana sahaja (boleh bawa travel).

Antara Perubahan Yang Boleh Dirasakan Dengan BVSM

Rasai sendiri produk hebat semulajadi ini yang tidak menggunakan cas elektrik, batu jed atau sebarang alat lain dalam proses penghasilannya.

TESTIMONI REAL BVSM

Gembira dan bersyukur apabila mendapat perkhabaran yang baik daripada pengguna produk BVSM dan rangkaian produk Garam Buluh yang selama ini mengidapi kanser telah semakin pulih setelah menggunakan semua produk ini. Pesakit kanser telah menjalani pembedahan dan kimoterapi, namun keadaan fizikal dirinya semakin lemah. Wajah kelihatan muram, kusam, berbintik hitam, kulit mengelupas, rambut gugur, kulit kepala berdarah dan berkudis, keadaan kuku membengkok serta berdarah. Sistem badan semakin lemah dan kurang bermaya. Sehinggalah diperkenalkan dengan rangkaian produk Garam Buluh dan BV Sleep Mate yang juga mengandungi garam yang diekstrak dan digabungkan dengan cahaya matahari dhuha. Hasilnya merasai perubahan yang amat ketara dan semakin baik. Tindak balas pemulihan yang cukup mujarab. Menggunakan BVSM hanya 30 minit merasai badan semakin bertenaga, haba badan terasa ditolak keluar melalui kaki menyebabkan badan semakin segar dan cergas. Energi badan dipulihkan, semangat dipulihkan, rasa lebih berstamina.

Dalam masa yang sama memang meminum Garam Buluh Drinking dicampurkan dalam minuman dijadikan amalan setiap hari dan ini membolehkan segala unsur kanser dimatikan sebab badan beralkali amat berkesan menghalang sel kanser. Selain itu, digunakan produk Garam Buluh Cooking sebagai campuran dalam masakan supaya tidak berasid demi menjaga pemakanan yang sihat lagi menyegarkan fungsi badan untuk melawan sel kanser. 
Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna. 

SILA KLIK GAMBAR DI BAWAH UNTUK PAPARAN GAMBAR YANG LEBIH JELAS 

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna. 

AWAS, AWAS, AWAS !!!

Pernahkah anda kerap merasa kebas pada bahagian anggota badan???

Awas mungkin salur darah anda telah mula menyempit.
JANGAN PANDANG RINGAN JIKA ANDA MENGALAMI TANDA-TANDA DI BAWAH: -

  • Kaki atau tangan kerap merasa kebas.
  • Cepat merasa penat.
  • Jantung berdebar-debar

KEMUNGKINAN SALUR DARAH ANDA TELAH MULA MENYEMPIT DAN BOLEH MENYEBABKAN IA TERSUMBAT.

Salur darah yang tersumbat boleh menyebabkan: -

  • SERANGAN JANTUNG
  • STROK

BERTINDAK SEKARANG SEBELUM TERLAMBAT!!!

Dapatkan Segera Bio Velocity SleepMate untuk melancarkan perjalanan darah & saraf anda.

CEGAH SEBELUM SAKIT,  RAWAT SEBELUM PARAH.

Kebaikan BVSM Memenuhi Kepentingan Tidur Anda

  • Tenaga otak dipertingkatkan, melindungi otak dan meningkatkan minda.
  • Melambatkan proses penuaan, memanjangkan umur.
  • Menggalakkan pembaharuan sel kulit, meningkatkan kecantikan kulit.
  • Menggalakkan pertumbuhan bayi dan kanak-kanak.
  • Menghilangkan kepenatan, memulihkan keadaan badan, menjana kembali tenaga.
  • Meningkatkan daya tumpuan dan keupayaan membuat keputusan yang bijak.

DAPATKAN BIO VELOCITY SLEEP MATE SEKARANG!!!
SEMENTARA STOK MASIH ADA...

Harga 1 unit BVSM = RM1403.70 (SM) / RM1413.70 (SS)
Harga 2 unit BVSM = RM2807.40 (SM) / 2827.40 (SS)

PROMOSI HEBAT. BELI 2 UNIT BVSM @ RM1973.70. JIMAT RM833.70

FREE DELIVERY.

KLIK LINK DI BAWAH SEKARANG UNTUK PEMBELIAN


PM/WA: 6012-3189370 (YATI NEETMAT)

DI MANA ADA TILAM, DI SITU ADA BIO VELOCITY SLEEP MATE.
NAMPAK BIASA TAPI HASILNYA SANGAT LUAR BIASA!!!

Rawatan Tidur

Bio Velocity Sleep Mate

Untuk belian secara online sila klik link di bawah ini.

Disclaimer: Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini.

Copyright ©2019 BVSM, All Rights Reserved.